2021-10-30
曾經試過上walk-in 帶店員話full晒 唔死心嘅我今次特登提早半個月打嚟訂枱 仲要好有勇氣咁揀咗坐室外🙈🙈我哋5:30準時入座 為咗嘅就係睇到靚靚嘅日落🌄 不過係睇到日落之前 都要曬咗一排😅😅 好彩嘅係今晚嘅人落絕對值得呢一矖🌞見到佢嘅廚房有一個專業嘅Pizza爐 所以我哋就叫咗一個Pizza 都係蕃茄芝士羅勒葉等等嘅餡料 本來以為會有一個美味嘅Pizza🍕 但係點知上台時變咗一個巨型餡餅😂😂 味道普通冇特別另外叫咗一杯Cocktail 同埋一個心太軟🍫 同店員講係慶祝生日 佢都有主動話幫我哋寫字 只可惜上菜時 因為大風蠟燭點極都唔着 導致雲呢拿雪糕已經半融 味道都係不過不失 唔值呢個價錢佢嘅晚餐分咗兩輸 建議食第一輪 因為可以睇到日落亦都可以享受到夜景🌃