前排同老婆行街行到去尖東 諗起食晚飯 諗起三木中日料理個放題幾好食咁就同佢去食吓 可能因為係行日上到去唔算太多人咁我哋就咁walk-in都有位坐 原來發現佢哋多咗個磯燒 海鮮 不過我老婆唔係鍾意食燒海鮮咁我就冇叫到 我哋就咁食普通日式放題啲嘢 來到我首先叫咗個 茶碗蒸同埋溫泉蛋因為我好鍾意食 然後我哋都仲叫咗啲沙律啲菜都好新鮮味道ok呀刺身方面由於我唔鍾意食 三文魚所以冇叫到咁其他啲貝類呀刺身都好好食 然後我哋又嗌咗左口魚裙邊壽司又叫咗帶子壽司牡丹蝦壽司 都幾鮮甜唔錯 另外佢有個炒蜆係幾好食㗎辣辣哋咁嘅嘢味 呢度仲有海膽嘅軍艦捲任叫正呀 落飲品呢就我影咗幅相畀你哋睇啦有咁多款囉 個天婦羅蝦都夠脆唔係淨係分囉都食到有蝦肉味好味好味 厚燒牛舌同埋個牛柳粒都好正啲牛肉味道好出 就係咁食餐飯雖然係放題不過我哋一個鐘左右就食完啦因為真係好飽
我哋就咁食普通日式放題啲嘢
來到我首先叫咗個 茶碗蒸同埋溫泉蛋因為我好鍾意食