2024-01-19 457 浏览
仲记得上次食完饮茶好满足,今日就再嚟试下其他款!先讲讲呢个金蒜蒸排骨,啖啖肉,金黄色嘅蒜米铺上面,郁下碟香味四溢👃,咬一口,肉质松软得黎保持咗啖啖肉嘅口感,真系好过瘾!🤤再讲吓个原只鲜虾肠粉,真系出乎意料咁好食!肠粉嘅米皮滑到不得了,一滚就入口,个虾嘅鲜甜同米皮完美结合,我准备再点多一啲。😋北菇滑鸡饭,攞起嚟揭开荷叶,飘出嘅香气几乎攞命😍,饭粒喺北菇同滑鸡嘅滋味中吸满咗精华,咖哩卖相一流,每一啖都食得出主厨嘅心思。👍唔少得传统口味,煎萝卜糕,外边脆脆地,内里萝卜味实在,佢啲萝卜丝嘅甜味同煎嘅脆香,衬埋甜酱,即刻食晒两件!讲完之后,我真系等唔切要再食过一次啦!💕总结,呢间饮茶地方,菜品质素高,服务一流,啱哂想食好嘢又唔想太唛嘅朋友!等我赶紧先埋单,走先啦!🏃‍♂️👋