2023-01-12
平時係度返工👨🏻🦱四圍附近好多地方都食到厭🥴見到一間係我地office附近新開一間食川菜😻二話不說帶咗同事一齊去👻上到去覺得隔離飯香😯好香川菜味😦店員都好好禮貌😲食飯時間好彩我地早到🤭唔算等太耐🫢好快可以有位坐😎跟手睇睇餐牌😋好多野擇,多到有選擇困難問咗姐姐少少野,姐姐介紹左少少特式野,咁我地就當然信姐姐既意見🥰另外,第一眼望😎間店裝修都幾有特色🤪個人覺得有種休閒日式既感覺😉環境好舒服,見到有幾個打卡位😌研究完個環境,好快有得食啦我地兩個人食份量都食得滿足☺️環境好好又抵食😄開心係仲可以飲多支啤酒😍水煮安格斯牛肉🫶哇!好大碗!好香水煮既味道,食完又不停追住來夾,有水準,味道正宗係我平時最愛既口味✌🏽泡椒炒牛肉🫶牛肉炒得好香,好新鮮!成碟既味道好夾,好有獲氣!唔失禮,菜式味道一流✌🏽乾鍋麻辣蝦🫶值得欣賞既一道麻辣蝦,好入味又新鮮,啲蝦好大隻,份量啱啱好又食得好滿足✌🏽意想不到新開既店,咁有質素真係好好食,好有驚喜,下次再食下其他款式,誠意推薦川粵時空時尚小廚,位於巧運工業大廈一樓C👍🏻👍🏼
水煮安格斯牛肉🫶
泡椒炒牛肉🫶