2015-08-10
我想雞煲大部份朋友都食過N咁多次, 但遇到一間咁有 heart 既又未試難得好姊妹相聚 就當然約在最方便地點旺角食飯, 唔怕食晏冇車歸家知道66新開左分店,那當然是去新店那邊各人點上自己喜愛既配料, 雞就半隻好了, 免得吃火鍋時已飽 吃不下其他食物叫了點小食 牛油雞翼同飲品, 我就飲香蕉冰同行朋友就叫芒果冰, 但真係好好味, 雖然打成沙冰但味很濃,飲過咁多間 呢間真係好好味沙冰$32@ /牛油雞翼$38雞煲都唔洗等好耐,好香, 岩晒只係食得小辣既我D雞件食到差唔多既時候諗住叫佢地加湯食火鍋啦$138@點知.........被人reject左,佢話先落一d索味既食物, 跟手二話不說就幫我地放左配料, 例如蓮藕, 蜂窩豆腐,仲得閒就過黎睇下我地,提我地食得, 我地簡直好似請左私人廚師咁 哈哈, 真心服務好周到@勁索汁既配料@D味道真係好正, 唔太辣又野味到真正火鍋時, 放湯也不會放太多, 用手切肥牛來打邊爐, 這味道是這我最喜歡的一次@各配料也十分新鮮極推手切肥牛, 一定唔可以錯過
知道66新開左分店,那當然是去新店那邊
雞煲都唔洗等好耐,好香, 岩晒只係食得小辣既我
D雞件食到差唔多既時候諗住叫佢地加湯食火鍋啦