餐厅: Enjoy Eat
资讯:

2019-06-15 1881 浏览
今晚系结婚周年,我好想食乳猪和焗蚝,上openrice 睇到呢间有齐我想食既野,同埋评语都好好,就试试啦😊 先上红菜头汤,饮得出是新鲜材料煮出来,满口红菜头蓉👍 之后沙律,好大碟又有新鲜蔬菜🥗🥗 最期待烧乳猪出场,超大碟,皮脆卜卜,肉很嫩又多汁,底下有大量焗既蔬菜,南瓜,脆玉瓜都烧都好香口🍖🍖,食到一半,我最爱焗蚝出来,每只都涨卜卜,咬落啖啖肉, 我一个人都食到三只😋😋 所有食品都系诚意之作,会再来食💗烧乳猪、焗蚝、田螺 必食之选😋😋😋红菜头汤 饮得出新鲜制造😚Enjoy eats 沙律 抵食又大份🤗

烧乳猪、焗蚝、田螺 必食之选😋😋😋
红菜头汤 饮得出新鲜制造😚
Enjoy eats 沙律 抵食又大份🤗