2010-09-10
有朋友生日話想試下呢間葡國餐廳甘米去試下哪,點知食到一肚氣!!罪狀一: 地下超滑(係油立立果種滑)如果有老人家/小朋友真係要小心D!!罪狀二: 宣傳話餐廳有八千呎以及有兒童天地但係入到去完全唔似有八千呎佢計埋D廚房.廁所.水吧.餅部可能有掛但果個細到無倫既兒童天地呀個小朋友大隻D都無位玩哪,個所謂兒童天地得果4尺闊12尺長既蚊形天地多幾個小朋友係入面玩已經人騎人哪,請不要再叫兒童天地應叫蚊形兒童天地,奉勸無蚊甘既身形唔好去玩,以免危險!!罪狀三: 待應服務態度非常差,首先講落單時問佢D生蠔係生上定熟上,佢答完我生既跟住又話唔係應該係熟既,甘我話熟既都好呀要半打哪,點知個待應先話:呀!!今日無蠔喎!!真救命激死人!!好哪D菜黎左九成只係仲爭一樣未到不過我地都無興趣食米唔追佢,廢事勞氣!!罪狀四: 水吧手腳超慢,我地六點正入坐當時全埸連埋我地都係得三檯客人,一坐低我地其中三人每人叫左一杯飲品,但飲品要等成20分鐘先有得飲但水吧當時係有三個人係入面做緊野為何三杯飲品要沖20分鐘真係不得而知!!罪狀五: 漁目混珠欺騙及誤導客人,我三位朋友叫果三杯飲品其中有一杯係當時做緊優惠買1送1甘我地諗住叫
立果種滑)如果有老人家/小朋友真係要小心D!!罪狀二: 宣傳話餐廳有八千呎以及有兒童天地但係入到去完全唔似有八千呎佢計埋D廚房.廁所.水吧.餅部可能有掛但果個細到無倫既兒童天地呀個小朋友大隻D都無位玩哪,個所謂兒童天地得果4尺闊12尺長既蚊形天地多幾個小朋友係入面玩已經人騎人哪,請不要再叫兒童天地應叫蚊形兒童天地,奉勸無蚊甘既身形唔好去玩,以免危險!!罪狀三: 待應服務態度非常差,首先講落單時問佢D生蠔係生上定熟上,佢答完我生既跟住又話唔係應該係熟既,甘我話熟既都好呀要半打哪,點知個待應先話:呀!!今日無蠔喎!!真救命激死人!!好哪D菜黎左九成只係仲爭一樣未到不過我地都無興趣食米唔追佢,廢事勞氣!!罪狀四: 水吧手腳超慢,我地六點正入坐當時全埸連埋我地都係得三檯客人,一坐低我地其中三人每人叫左一杯飲品,但飲品要等成20分鐘先有得飲但水吧當時係有三個人係入面做緊野為何三杯飲品要沖20分鐘真係不得而知!!罪狀五: 漁目混珠欺騙及誤導客人,我三位朋友叫果三杯飲品其中有一杯係當時做緊優惠買1送1甘我地諗住叫左1杯先送果杯米遲些再叫哪,好哪食到中途諗住叫埋送果杯點知個待應話: 之前我地叫果杯係無優惠同事幫你地落正價計,我問佢點解個待應話你叫呢一杯時無講到比我地聽係買1送1果隻...我問佢講同唔講有乜分別佢講話如果當時我地有要講明的話杯飲品係細杯D...甘都得比佢吹漲左...當時我幾想同個待應講"甘你黎緊我叫呢一杯比番少D我係米一樣呀,小姐叫杯飲品都要講明甘多野係米路呀"真係欺騙客人呀!!不過當時我無鬧佢地因我有朋友生日我唔想攪到食得唔開心!!所以奉勸大家想去食之前考慮下自已願唔願意比中級餐廳價錢去接受九流既服務態度以及低水準既環境仲有無盡欺騙既機會先好去..仲有其實佢地D野食唔差既只不過甘既服務態度及環境,優惠手法會另到生意有跌無升最後關門大吉呀!!!1