2021-12-10
天氣涼涼地好岩打邊爐😋早時段入座優惠,可以食足2小時,最貴果個澳洲極上和牛套餐都係$258咋👍🏻👍🏻食完7點鐘仲大把時間可以散步消化下😜🎈18+冬瓜茶星期五當然係要慰勞一下自己,飲番杯去迎接美好既weekend 🤣🤣呢杯有料冬瓜茶就岩晒啦,冬瓜茶+威士忌🥃甜甜地又易入口💃🏼🎈澳洲極上和牛套餐(按時段收費$258-$308)120分鐘任飲任食放題形式,餐牌入面所有火鍋料同小食都可以揀,每人仲會送2粒爽口有牛味既M9和牛牛丸😋😋最後仲有Häagen-Dazs / Movenpick雪糕 / 紅豆珍珠仙草凍🥰🥰🥢湯底鍾意重口味當然繼續支持牛大人紅燒牛骨鍋😋真心推介🤗🤗🥢牛肉澳洲M5和牛牛肩卷安格斯牛小扒安格斯特選牛板腱2個人叫左數唔清咁多份牛🤪我個人就最推介以上3款,有肉味之餘,油脂分布平均口感又好😋😋出量自助區亦有海量選擇,款式多到試唔晒🙈以下幾款都係推介俾大家必食之選😋🥢牛媽秘製滷牛筋及牛肚🥢糖醋甜不辣🥢香芋貢丸🥢蘋果西打💕🥢墨汁墨魚滑我睇到我朋友對牛肉既專一同埋愛,我覺得選擇牛大人係我成個星期做得最好既決定😂😂
🎈18+冬瓜茶
呢杯有料冬瓜茶就岩晒啦,冬瓜茶+威士忌🥃甜甜地又易入口💃🏼
🎈澳洲極上和牛套餐(按時段收費$258-$308)
🥢湯底
鍾意重口味當然繼續支持牛大人紅燒牛骨鍋😋真心推介🤗🤗