2020-03-08 29 浏览
呢排食量大增 任食嘅放題就最啱我 一個價錢 任飲任食 保證吃到飽 地點方便就腳 餐廳位於旺角中心對面 行完街醫肚就最適合不過可選雞煲或鴨煲 我哋最後揀咗雞煲 朋友話驚鴨煲會騷 都係食返雞煲穩陣啲 呢個雞煲確實有驚喜 味道夠香夠惹味 味道非常濃沃 雞件夠入味又肥美 肉質嫩滑又多汁食完雞煲之後仲可以自選湯底打邊爐 有多種火鍋配料提供 還有自助食物區挑選食物 部分火鍋配料需要額外加錢 但係本人覺得套餐包括的食物款式已經足夠 所以我哋就冇額外追加食物火鍋湯底點選了藥膳鍋 湯底清澈不油膩 藥材味道香而不苦 感覺好養生墨魚滑夠新鮮 口感彈牙 膠質重 非常推介火鍋配料還有海鮮提供 重點是不需要額外收費 回本冇難度 白鱔片厚薄度適中 魚脂豐富 彈牙冇骨帆立貝鮮嫩鮮甜 一啖一口自助食物區選擇多羅羅 有多種蔬菜類,菌類,丸類,腸類,公仔麵……還有我最喜歡的炸魚皮和響鈴! 炸魚皮夠脆口 就咁食或者浸湯食都一樣出色, 炸響鈴沒有油益味 吸收曬湯底嘅精華咬 落口有爆汁效果蔬菜款式多樣化 而且清洗乾淨 分門別類擺放整齊飲品選擇豐富 有氣冇氣嘅飲品都有 最重要嘅係啤酒都係任飲的今餐確實豐富又抵食 食完雞煲仲可以打邊

墨魚滑夠新鮮 口感彈牙 膠質重 非常推介

火鍋配料還有海鮮提供 重點是不需要額外收費 回本冇難度
白鱔片厚薄度適中 魚脂豐富 彈牙冇骨
帆立貝鮮嫩鮮甜 一啖一口

蔬菜款式多樣化 而且清洗乾淨 分門別類擺放整齊

飲品選擇豐富 有氣冇氣嘅飲品都有 最重要嘅係啤酒都係任飲的

今餐確實豐富又抵食 食完雞煲仲可以打邊爐 一次過滿足兩個願望 另外一提 餐廳職員服務一流 經常幫忙執拾桌子 好等我們有一個舒適的環境用餐 值得稱讚