好耐無打過邊爐 呢排又有肺炎一齊烚下烚下好似好高危咁 上網搵到呢間涮涮鍋係一人一鍋 夠哂放心 一入去之前仲幫個客人量體溫食得安心 呢度有幾款放題 我地揀左$228 特選牛肉黑豚肉 可以任食牛肉黑豚肉 湯底都有好多款 我地揀左一個美肌豆乳鍋 另一個麻辣鍋周圍睇下有咩配料先 都有十幾二十款飲品總類都好多 有勁多平時唔常見嘅飲品都有 連啤酒都有得任飲呀特選牛肉唔會太肥 望落都好新鮮 食落好有牛味 黑豚肉亦都薄切 唔洗煮好耐就食得 我地食左6碟牛菜方面 有貴價羽衣甘藍 仲有個好得意冰菜 呢2種都係少D用嚟打邊爐嘅菜食到差唔多飽就留肚食雪糕 係任食movenpick呀 仲有3隻味添 一個人食3杯真係好基本原來仲有個candy corner 不過太飽食唔落啦呢度收碟速度都好快 仲有任食牛同movenpick就回到本 最尾埋單個時竟然仲比左1人1 個口罩呀 真係好surprise 好貼心呀

湯底都有好多款 我地揀左一個美肌豆乳鍋 另一個麻辣鍋

周圍睇下有咩配料先 都有十幾二十款