2018-10-23 238 浏览
之前係日本食過,都覺得唔錯既然佢黎到香港緊係要再試下🤣其實都好早去到,10點幾到都要排隊了~平日黎架咋喎😂香港都幾多我呢啲閒人唔好以為前面得排得三台,都要排成1個鐘...嗯嗯...下次不敢了😭入到去可以睇到佢地點整個pancake,好專業架用埋紅外線探熱的🤣食左一鹹一甜既pancake芝士雜莓醬pancake真係好正😋😋個pancake 軟淋淋入口即溶,又有蛋香😌😋加埋啲雜莓醬同cream cheese同埋果pat cream...真係好肥同美味😹cream cheese仲要打到好滑,真係好味同邪惡😭鹹pancake就揀左蘑菇炒蛋沙律菜,個pancake加左全麥,無咁空氣感,多左啲粒粒口感,幾特別!不過相對甜果個無咁驚喜,個蛋較普通!+$18要左檸檬茶,淡淡的紅茶幾易入口!本來想要橙汁,但竟然無😲餐廳有規矩,點pancake只可落一次單,即是食完想再食多個是無得再order😂😂價錢方面其實幾貴的,不過試下無妨
之前係日本食過,都覺得唔錯
食左一鹹一甜既pancake
價錢方面其實幾貴的,不過試下無妨
芝士雜莓醬
炒蛋蘑菇沙律菜