2009-03-28 17 浏览
蔕對仔女去 jusco買米, 咁順便食埋擔擔麵啦.點了擔擔麵 - 不辣 (for children, they said good)擔擔麵 - 辣 (for me, good, 再辣d會好d)小湯包 - above average上湯豆苗 - 其實是溫室翡翠豆苗...ok啦對仔女好鍾意食杏仁豆腐ga , 我話, 食晒d嘢就比佢哋一人一碗, ...兩碗鮮果杏仁豆腐, 店員一送來 對仔女好開心咁話”すごいきれい!”(超靚呀!) 睇佢哋笑晒我當然都開心晒啦!d鮮 果唔係罐頭嚟ga, 有密瓜, 橙,蘋果 & 波蘿, d 杏仁豆腐仲掂! 總之係我食過最好嘅!搞到我即刻試埋個 手磨(即磨?)紅棗合桃露, 都掂! 唔係" 杰 韃韃, 甜到嘔" 嘅 即沖貨, 好幸福呀! 以後唔會剩係食碗擔擔麵就走啦! ***鮮果杏仁豆腐 只賣 $15***手磨(即磨?)紅棗合桃露 只賣 $12
蔕對仔女去 jusco買米, 咁順便食埋擔擔麵啦.
點了
小湯包 - above average