2020-09-07 543 浏览
好似食垃圾咁,失望透頂,絕不再食。.之前見好多人排隊等,今日黎食下個午餐,點知食到好嬲。.首先唔評論味道啦,呢啲係個人口味,但我就覺得唔好食囉。重點係!「食物唔熱」「牛嘅勁難食」!.叫左個「咖哩牛腩飯」同「鐵板牛柳」。.前者:細碟飯小,肚餓小小/男士一定唔飽。一拎黎巳經唔熱,食左2分鐘直頭室温咁凍嘅,咖哩汁小到無汁咁樣,牛腩得4粒,1粒係成舊牛油脂肪,3粒係柴皮咁好似煲完湯嘅瘦肉,完全咬唔到,勁痴牙,成口渣,薯仔2粒蘿蔔2粒,個芯係爽嘅,無咩點煮過。.後者:塊扒好似漢堡扒嘅大小,又係勁柴皮,又多根,無論3成、5成、7成、全熟,都係又硬又難食,咬得好辛苦好耐,但都係吞唔到落去...仲有鐵板勁細,完全唔夠位煎啲牛,塊版仲要唔熱,小小熱左10分鐘之後,塊板凍到連啲牛都唔識變色.....要叫人換埋熱嘅比我。.是日餐湯:南瓜湯見到真係用南瓜溶整,但味道就麻麻地,本人就唔係咁中意。. 都有好嘅係員工服務都可以,都友善。但啲野食就真係又細份又難頂,好肚餓咁入去食,但都食唔哂啲野食,因為實在太太太太太難食。絕對唔會再試!
好似食垃圾咁,失望透頂,絕不再食。
之前見好多人排隊等,今日黎食下個午餐,點知食到好嬲。
叫左個「咖哩牛腩飯」同「鐵板牛柳」。
是日餐湯:南瓜湯
見到真係用南瓜溶整,但味道就麻麻地,本人就唔係咁中意。