2009-09-14 1 浏览
睇<<红玫瑰与白玫瑰>>之前去金水食野,经过上次0系CWB试味后,今次叫左以下食物:海鲜大阪烧:上次已经想点,今次终于叫左比起其他野,呢样要等比较耐,因为即整,上枱热辣辣,辣到烫口,good!有D似厚薄撑,好好味!下次必点!三文鱼海胆花之卷:我都系觉得蟹籽花之卷好味D,三文鱼夹海胆好怪火炙四重奏:$24/4件,有鳗鱼,蟹棒,三文鱼同虾,火炙比较干,无左鲜味,除左鳗鱼,其他一般~三文鱼加州卷:CWB好似面个块三文鱼刺身大件D~三文鱼软瞉蟹卷:又系CWB块三文鱼大块D~三文鱼刺身:OK厚烧玉子寿司:我最爱,永远keep到水准~三文鱼寿司:普通~原个南瓜雪糕:系个结冰的南瓜入面有雪糕!好得意!不过雪糕无乜南瓜味,似比较甜的vanilla,不过都几好味!cwb无呢样野架TST人多,上菜速度超快(因为想赶你走),不过我地赶时间,所以都唔mind,waiter比较生手,不过胜在够nice,都唔会扣分~而且TST多野食过CWB,如果唔系因为TST远,我都想帮衬TST多D~
海鲜大阪烧:上次已经想点,今次终于叫左
三文鱼加州卷:CWB好似面个块三文鱼刺身大件D~
三文鱼软瞉蟹卷:又系CWB块三文鱼大块D~
三文鱼刺身:OK
厚烧玉子寿司:我最爱,永远keep到水准~
三文鱼寿司:普通~

2009-09-13
  • 海鲜大阪烧