2024-09-19
而家嘅放題真係越嚟高質啦🫰🏻海量嘅食材任君選擇~仲要可以任飲任食~吃貨Be真係對此毫無抵抗力呀!!是晚嚟到呢間位於元朗嘅極高人氣嘅西日放題店😝又準備好要大開食戒啦!.無限制任食兩小時~晚市成人只係$298@位(另加一)☺️為咗食得更暢快~我哋仲+$190@升級~咁就連高級食材都可以放心橫掃埋啦☺️先揀飲品🧃🥤除咗基本嘅啤酒汽水茶飲~仲可以叫埋冷熱清酒、生啤、特飲🍺🍶我哋食咗✨法國即開生蠔🦪高質到完全唔似放題質素;✨醬油赤蝦🦐肉質晶瑩彈牙;✨松葉蟹腳🦀蟹腳海水味滿滿又鮮甜;✨自選刺身拼盤🐟大推拖羅、榮螺、甜蝦等等;✨壽司🍣勁多種類!最鍾意火炙黑松露鰻魚、火炙三文魚;✨松葉蟹鉗甲羅燒🦀蟹膏味道濃郁又熱辣辣;仲有非常多款式嘅✨一品料理 & ✨炸物~重點推介:比目魚西京燒、風味燒羊扒🥩、扇貝黃金燒、🍍焦糖燒菠蘿、明太子芝士年糕~食材新鮮又有質素😋😋真心食到好滿足❗❗