2022-07-17 1081 浏览
成日去旺角都想食呢間韓燒放題店——堅韓牛 !見倒上網好多好評😍 今次終於去倒喇!入到去覺得個裝修好韓式,除咗韓燒仲可以火鍋,一次過滿足兩個願望!首次光顧成為會員,就即刻有88折!🤩一開始梗係要食韓色前菜啦!開下胃😋食咗泡菜,菠菜同豆芽,好有韓國風味🥰等一個上桌嘅係日本A4 和牛肉眼、澳洲M9 和牛西冷、韓國腩包肉!🥓🥩澳洲M9和牛西冷有啲雪花,牛味好濃,食落都幾有咬口,好正!而日本A4和牛肉眼就油脂最多,好香,有入口即溶嘅感覺🤩😍 好高質!有五張點紙,上面有多款任叫任食嘅燒肉,水產,配菜,熟食,小食~食咗芝士雞全翼,一咬開就有芝士漿爆出嚟;黑椒炒韓式美國安格斯一口牛粒都醃得幾香口惹味,有陣陣黑椒同洋蔥香之後梗係要狂食肉,安格斯肉眼扒、美國大理石、頂級雪花牛小排等,質素都幾高!所以我不停食完又食,停唔倒口🤓水產食咗啲帶子、青口同藍青口,都幾新鮮😋最後梗係飲埋碗雪濃湯,入面有白蘿蔔同牛肉,味道清甜,潤下先😚呢度都幾好坐,又唔會好多油煙,店員都好好人!值得嚟燒肉😍📍堅韓牛 @real_hanwoo#堅韓牛 #旺角美食 #堅韓牛韓燒火鍋雙放題 #韓燒 #放題 #燒烤 #火鍋 #火鍋放題 #打邊

一開始梗係要食韓色前菜啦!開下胃😋
食咗泡菜,菠菜同豆芽,好有韓國風味🥰

呢度都幾好坐,又唔會好多油煙,店員都好好人!值得嚟燒肉😍

📍堅韓牛 @real_hanwoo
#堅韓牛 #旺角美食 #堅韓牛韓燒火鍋放題 #韓燒 #放題 #燒烤 #火鍋 #火鍋放題 #打邊爐 #火鍋放題 #任飲任食