2017-09-07 145 浏览
食店: The Pantry (尖沙咀)食物: 肥多兩磅都抵服務: 🀄️規🀄️矩環境: 田園風style ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🥞Pancakes鬆軟得黎又唔會好似食緊空氣, 加上濃郁tiramisu醬, 完全係會令甜品控失去理智. 神奇既係食落唔會覺得漏, 一羹一羹, 唔洗5分鐘就成個ko哂. 暫時係我食過最好食既厚班戟🤤~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🍕平時食開既pizza都係加茄醬,辣肉腸, 火腿, 肉粒. 加蛋黃醬, 甜蛋, 枝豆, 木魚絲真係第1次. 完全係日式x美式crossover 加上即叫既整, 餅低脆卜卜, 用手拎住食夠哂風味兼滋味🖐🏻👅~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~另外仲order左個用墨汁整既意粉, 醬汁酸酸味味, 都幾特別又唔會食到d牙黑炆炆. 地方闊落, 又有大玻璃, 星期六日同朋友休休閒閒食個brunch, 🤳, 夠哂嘆!
食店: The Pantry (尖沙咀)
食物: 肥多兩磅都抵
服務: 🀄️規🀄️矩
[Tiramisu On Pancakes $135]🥞
[Roast Eel & Tamagoyaki $188]🍕