2007-04-07
本人以前時常來食的,但我近日再返來食,點知道....食的方面比之前差咗,本人就喜歡食幻彩明珠唔要糖和奶的,只要芒果汁的.我想講的是芒果汁,因為,我試過好幾次去食D芒果汁好酸,雖然,佢\哋已經加咗糖但都係酸的.服務方面:日和夜都好差差差...發覺她們對客人什麼叫做禮貌都好像不知道的,同時,比我覺得佢\哋好像要我快D走,比D枱其他客人,但她們有沒有想過我們都是客呢!!!唔通其他客人係客我哋唔係咩????有幾次係晚上去食嘢的時候,我叫她們落order時,因為,我係一名孕婦有些食物都唔食得,就叫她們走了一些生果,竟然她們對我哋的態度非常差,我哋都想知道點解這樣對待客人呢??唔係客人有要求唔可以咩???為什麼要對我哋黑口黑面呢???我同老公和朋友都覺得過份.所以,我覺得這方面要多多改善呀!!!!!還有,洗手間對出一段路需要改善,因為,地面比較濕淋淋,對孕婦,老人和小童都危險的.改善吓會好D的.