2010-02-11
尋日同14個同事去食生日lunch,半自助餐形式。 差唔多食完埋單果陣,突然間feel 到隻腳痕痕地,本身以為係自己隻褲腳「料」到自己,郁咗兩郁,之後都仲覺得痕,就伸個頭望下枱底,點知俾我見到隻成 5-6cm 咁大隻曱甴爬咗上我隻腳度!!!!!!!!! 嚇到我即刻彈咗去對面岸,同場14個同事即刻離枱,隻曱甴好大隻所以行得唔快,其餘廿個食客都見到!!!! 成間舖D 侍應都知道!!!!!! 太太太太噁心啦!!!!!!!!! 尼種情況我相信無人會接受。不論隻曱甴來自邊度,都不可能出現於餐廳的中心,仲在午飯時間爬上食客隻腳度??!! 如果無衛生意識,就唔好開餐廳;如果衛生標準/ 措施做唔足,就更加唔好做開方式餐廳,同自助餐!!!!!你知道嗎?? 他們用尼裝食物的碗碟,就放食物枱下,與地下十分貼近!! 已經向食環署投訴咗!! 我同班同事都唔會再去食!!!
尼種情況我相信無人會接受。
你知道嗎??
他們用尼裝食物的碗碟,就放食物枱下,與地下十分貼近!!
已經向食環署投訴咗!!
我同班同事都唔會再去食!!!