2012-01-09
大圍向來多食肆, 見呢間幾多選擇又零食評彈佢, 即管入黎試試試左紅酒燴梨, 首先食食個雪糕, 一食就知係haagen daz貨色, 都滿意, 起碼唔係d好cheap既三色雪糕貨色, 個梨嘛, 少到一半都冇, 味道ok啦, 一食入口好甜, 酒味要好後期先滲出黎, 如果佢賣點係紅酒燴梨, 咁佢就唔多合格, 畢竟酒味太弱第2個心太軟放落枱時係好香, 但要拮下先知流心多唔多, 個心太軟細到嘔, 雪糕球都大過佢, 如是者不停拮, 一直都冇流心出, 直至食哂成舊! 我未食過心太軟係冇流心架囉! 比錢時同個店員講返, 佢話下次如果都係咁, 可以換比我地, 或者叫我地早d出聲, 小姐, 我唔食哂成個點知佢一滴流心都冇姐, 家陣我又唔係有心呃你食多件, 點早d發現呀 成舊拮爛佢查下有冇流心呀 況且咁既價位, 咁既份量, 味道又不見得好食到曉飛, 呢間野絕對冇下次!