2022-12-28
住係元朗國既朋友叫佐好多次要黎試下呢間鋒哥廚房,終於夾到時間一齊食,$288/2個鐘,朋友真係無介紹錯,我地食到攬住果肚咁走🤰🏻🫄🏻🫃🏻陳年花雕醉雞煲呢個係一次性既,但好好食!中意食醉雞既我表示超級滿意🤩啲雞好嫩,一啲都唔鞋,雞皮仲好滑,陳年花雕浸出黎既雞酒味係激濃,完全係香醇既酒味,食完成個口都充滿酒味,好誇張(///▽///)麻辣雞煲食完一次性既雞煲就到任食唔嬲既麻辣雞煲,我地3個都係食辣之人,呢個雞煲真係岩晒!又麻又辣,愈食愈辣,愈滾啲辣味就愈滾,我地加佐幾次雞,食到最後大家麻到果咀紅晒🤣🥵啲雞好滑好好食,嫩口入味,每啖都係麻辣味,出色!任食火鍋~黑蒜豬骨湯辣到我地都投降啦,轉打邊爐,都係任食🫣豬骨湯好香濃,做湯底好合格,火鍋配料特別一定要讚係海鮮!選擇勁多,一張長枱慢慢簡!我超中意佢地既蟶子,蝦同鮑魚,蟶子肥嘟嘟好鮮生,蝦肉好彈牙,鮑魚又好有咬口,超正(≧▽≦)/我地一路食一路飲埋任飲既生啤真係超爽呀!