2017-12-05 63 浏览
兆萬中心向來都係放題勝地,今次見到兩個人食神戶屋放題都唔使過450蚊,簡直係超值,所以決定再試下呢間嘢嘅水準 。我哋叫咗好多嘢食,而且飲咗好多唔同類型嘅飲品。總括嚟講啲嘢食好高質素,而且啲刺身都好多選擇,有鮮蝦,帶子,鮑魚,三文魚等等,好多都係貴價嘅刺身。 另外佢仲有海膽送,啲海膽好甘甜好好味食完好滿足!壽司都有好多唔同類型嘅選擇 ,而最特別嘅就係有黑松露帶子壽司,黑松露味雖然好重,但係都唔會蓋過帶子嘅鮮味,真係一流!而且熟食方面好多都係高級食品, 例如羊架,炭燒蠔 ,芝士焗大蝦同埋焗帶子等等。 我最欣賞嘅就係芝士大蝦上面既芝士味好濃郁,同個蝦嘅味道搭配得好好,而且隻蝦燒得好彈牙,好爽口,好入味 ,每次都食到好飽 。另外環境方面 ,呢間嘢坐位都好舒適,而且食物上得好快, 所以好滿意今次嘅晚餐,一定會下次再來幫襯。