餐厅: 富臨皇宮
资讯:

(非会员)
2007-04-15 23 浏览
今晚個客話去富臨食飯,一班人就一齊去食.本來我一家人去食開都幾好0既,點知今晚食到我胃痛.我食0既好多都硬.個湯都ok,後來我至知係深海鱔,(因為我去到冇發言權,只係可以食0野)好在個湯唔係太補.但食食0下飯,我見到湯"手查"有深海魚sink比我睇到就真係幾反胃.菜又硬,魚湯節瓜,個湯又唔惦.飯又硬.本來我見有咕嚕肉仲以為有d似樣0既0野比我食,點知又係好惡頂,用瘦肉去炸,真係痴嘜線.一入口即刻出返口.今晚成班老人家0既朋友係度,叫埋晒我唔食0既0野."木登"又差,多舊"木登".依加我黑仔,真係唔知張"木登"幾時會...........杯又洗得好差,我隔離位果個人搞到似去大排檔咁,成set食具都要洗過.杯仲勁,"jump"0左熱水,仲有油上面.(好在仲未飲)又要換過.食完我就有d胃痛,到依加半夜5點仲係未好返得晒.明知自己今年時運低,至少今年我都唔會再去富臨食.
今晚個客話去富臨食飯,
一班人就一齊去食.
本來我一家人去食開都幾好0既,
點知今晚食到我胃痛.

我食0既好多都硬.
個湯都ok,
後來我至知係深海鱔,(因為我去到冇發言權,只係可以食0野)
好在個湯唔係太補.

但食食0下飯,
我見到湯"手查"有深海魚sink比我睇到就真係幾反胃.
菜又硬,
魚湯節瓜,
個湯又唔惦.
飯又硬.

本來我見有咕嚕肉仲以為有d似樣0既0野比我食,
點知又係好惡頂,
用瘦肉去炸,真係痴嘜線.
一入口即刻出返口.

今晚成班老人家0既朋友係度,叫埋晒我唔食0既0野.
杯又洗得好差,
我隔離位果個人搞到似去大排檔咁,成set食具都要洗過.
杯仲勁,"jump"0左熱水,仲有油上面.(好在仲未飲)
又要換過.

食完我就有d胃痛,到依加半夜5點仲係未好返得晒.
明知自己今年時運低,
至少今年我都唔會再去富臨食.