2017-10-23
好耐無盡情刷番一餐,約埋友人一於食慾放縱一番。呢度好多野揀,火壽司最愛是三文魚,三文魚貨色新鮮,最食得過。火炙蒜香牛油燒大赤蝦也好好味,牛油夠香口配鮮味大蝦好Match!香蔥鵝肝帶子壽司,鵝肝少少,但味道好甘香。另一款蒜香牛油燒牛肉好正,個人叫了三次,因為牛肉燒到少少熟表面焦同D香蒜和豉油一齊食同日本芥辣供鼻感,好回味。黃金焗立貝一定要吃!表面有芝士和蒜香,酸酸地,好惹味好鮮。我同友人都燒鰻魚,鰻魚來貨新鮮,燒汁好好味。燒雞翼無雪味,香口有肉汁。打邊爐都食埋,日本豆腐超滑、粉絲和娃娃菜的鍋物,好鍋心好味道。炸物紫香芋丸和榴槤炸蛋,香芋綿甜而榴槤好勁榴槤味,好香呀!南瓜天婦蘿,好清甜粉漿夠晒脆。甜品BAR 不少甜品也好好味,迷了自芝士蛋糕好好吃!食夠本啦。