2023-03-15
諗起好耐都無打邊爐,天氣又開始涼涼地☃️約埋幾個咁岩佢地都唔介意打邊爐🔥加上又未食過呢間👀眼見佢價錢都好抵食,仲可以坐耐啲,咁就選擇係度食一次👄出面既放題食物區有好多選擇,基本上諗得出既都有,丸,菜,熟食,麵等等。以及大量飲料✌🏻🍵特色麻辣鍋呢度既麻辣鍋特別岩我地口味,嗅上來已經有勁香既麻辣味,湯鍋入面既麻辣料都好足料,呢個鍋本身已經好有味,唔洗再加鼓油都食得✨✨✨🦐手搖海鮮袋 三種味 ( 蒜蓉味,醬油漬,麻辣 )我地簡麻辣口味,呢個海鮮份量真係算多,貝類海鮮,同蝦基本上都有,食落去係好食,啲麻辣真係好正宗好正✨✨✨🐂安格斯牛頸先試試佢既牛,其實佢另外豬牛羊都有,本身我地係牛肉愛好者,所以一定會推介呢個先✨✨✨🥠普寧豆腐呢度既豆腐特別大,放落湯底真係一流,好濃郁既豆腐味,外面屬於硬,所以浸得耐都唔會散 ✨✨✨🍤鮮蝦另外仲有好多蝦,全部都好新鮮又大隻,蝦肉好鮮甜,加埋湯底一齊辣辣地又幾正,另外仲有其他魚肉之類,食到好飽肚,好滿足
( 蒜蓉味,醬油漬,麻辣 )