2017-09-14
小朋友開學後,終於可以兩公婆拍下拖,依間食評幾好就食個中午lunch。未夠十二點冇乜人排隊唔使等位正!室內L型的間格,地方寬闊乾淨令人覺得好舒服。諗住點食物, 枱上放了兩本厚厚的點食物紙 起初以為是一樣,原來是不同款式,平時去食嘅放題得四五款類別,wow但係佢有A至K類型,未食睇到都興奮 :一品料理、卷物 、刺身、天婦羅、炸物、燒物.......太多不能盡錄。蒜片炒牛柳粒,人氣必食 未食已經聞到蒜香味炸得超香,牛柳粒好juicy,軟,滑,淋 估唔到唔係畀啲流嘢蒜䇯露筍炒珊瑚蚌, 果然係皇牌露筍夠嫩滑無渣,珊瑚蚌薄切夠爽鰻魚串燒又係我至愛,燒得夠香呢個質素平時買半條都個百元北海道燒帆立貝, 酸酸甜甜醬加埋三色椒同菠蘿好醒胃,帶子都好大粒壽司雖然細件,上面嘅配料係正常分量,只係飯細細粒,講真食得放題又點會想食咁多飯落肚,留返個位試其他食物好過! 廚師諗得周到,一啲都咪嘥嘢甜品有好多種類,3.6牛奶布甸,慕士蛋糕,芝士餅,糖水咩種類都有 。但係以下呢兩款牌子每人只可選擇一款一次。侍應送上刺身拼盤見到盤內的裝飾覺得好靚唔捨得食。刺身全部厚切一啲都唔自私, 而家仲有松葉蟹腳係季節限定, 三文魚好
室內L型的間格,地方寬闊乾淨令人覺得好舒服。
鰻魚串燒又係我至愛,燒得夠香呢個質素平時買半條都個百元
侍應送上刺身拼盤見到盤內的裝飾
覺得好靚唔捨得食。刺身全部厚切一啲都唔自私, 而家仲有松葉蟹腳係季節限定, 三文魚好有油脂香味,仲有一個叫馬刀貝第一次食好爽口鮮甜無北寄貝咁韌
總括嚟講二百多元食一餐咁高質素嘅放題 簡直超正,因為佢全部都係新鮮同埋即叫即做任點任食,好多都想添食多次但實在太飽 太多種類,有機會要再試多次其他未食嘅嘢