餐廳中環餐廳: HungryDino(日本餐廳)食佢老味指數: 🌕🌕🌕🌕-之前係story見過好多人post好吸引,終於轉咗份輕鬆啲嘅工可以lunchtime慢慢去食嘢。佢個位置係SOHO區,唔算難搵。餐廳裡面都好多唔同恐龍裝飾,幾有心思。啲位都幾闊落,都坐得幾舒服(可能嗰日就打風,大家想返屋企多啲)。-🔥三色刺身丼飯定食:🌕🌕🌕🌑🌑叫完三色嗰個人,個飯嚟到食一啖蟹膏就好似想嘔),即刻掉轉去食個bean curdset。。。個蟹膏唔係個個頂得順,我都覺得落少少豉油會好少少,個吞拿魚蓉同三文魚都幾新鮮。🔥Bean Curd Choice A:🌕🌕🌕🌕🌑個set有蟹膏三文魚子,明太子三文魚,柚子胡椒油甘魚蓉,和風汁帶子,芝士蟹子厚燒玉子。個人最鐘意帶子同明太子三文魚,佢每一舊份量都好足,唔駛擔心得五舊會唔飽。佢兩個配菜更加係又驚喜地好食,唔會係hea你嗰啲。-整體來講: 材料都好新鮮,調味唔會搶咗食材嘅味道。下次食嘅話應該會試下啲熟食,或者有機會試下個外賣團。

餐廳中環餐廳: HungryDino(日本餐廳)
食佢老味指數: 🌕🌕🌕🌕
🔥三色刺身丼飯定食:🌕🌕🌕🌑🌑
叫完三色嗰個人,個飯嚟到食一啖蟹膏就好似想嘔

🔥Bean Curd Choice A:🌕🌕🌕🌕🌑