2022-11-20 14 浏览
《Belly Soul》- The Belly Comes Before the Soul -夜晚要食大餐 所以lunch想食得健康啲於是就search到呢間店_________________________🐥Belly Soul - 食住瘦🐥<Build Your Own Bowl>健康生活係食出黎😏個base本身已經有紅菜頭 羽衣甘藍 南瓜 粟米等等之後可以再on top加料我就加左牛油果同慢煮雞胸Sauce揀左香橙薄荷乳酪汁⏩牛油果啱啱好熟🥰⏩雞胸算係細嫩果種 一啲都唔鞋👍🏻絕對唔係711果啲cheap cheap雞胸意外地幾match個sauce ⏩南瓜又甜又淋😍⏩紅菜頭偏硬🫣⏩其他正常⏩個source幾得意 其實有啲似用黎點羊扒既薄荷醬 不過甜少少 creamy啲 同埋有乳酪既酸 但冇乜香橙味💰 $58 (base) ; on top ($15牛油果,$ 慢煮雞胸)<Rose latte>完全冇expect過 有咁靚既拉花💕飲果陣會聞到少少既玫瑰香Latte正常😂💰$55 (跟bowl可以半價)________________________
《Belly Soul》

<Rose latte>
完全冇expect過 有咁靚既拉花💕
飲果陣會聞到少少既玫瑰香
Latte正常😂

💰$55 (跟bowl可以半價)
_________________________

總結: 好適合減肥/想食得light啲既朋友仔💕地方都幾好坐

⭐️值得一提 呢間有啲好適合生酮飲食嘅朋友既主食👍🏻

回頭率 :🐥🐥🐥🐥/5