2019-03-15 489 浏览
想同家人影全家福👪?又想同家人食晚飯🥣?Why not both?星期六我哋一家人就去咗食晚飯🍽,同時仲有攝影師幫我哋影相📸添。先講食物,我哋呢個係五至六人套餐,有湯,墨西哥粟米片,🇮🇹黑松露意大利飯,🇯🇵日本和牛漢堡🍔,帶子長通粉,炸魚薯條,紐西蘭肉眼扒,我哋都一致認為除咗湯比較一般之外,樣樣都好好味😋,已經諗定下次再嚟食喇❣️食飯既時候,攝影師會幫我哋影d snap shot,而家睇返都覺得場面好溫馨呀🥰食完飯之後仲可以影張全家福👨‍👩‍👧,大家想點影都可以同攝影師講吓架,影完出嚟我覺得好似去完影樓影既一樣,攝影師都影得好好呀❣️呢個價錢平時可能只做到影相📸或食晚飯其中一項,但而家又有好味😋既晚餐🍴,又可以影到溫馨既家庭照👨‍👩‍👧,勁抵玩呀!*逢星期六4-7pm先會有攝影師提供拍攝服務,請兩天前預約#親子攝影 #全家福 #有得食又有得影
想同家人影全家福👪?
又想同家人食晚飯🥣?
Why not both?

*逢星期六4-7pm先會有攝影師提供拍攝服務,請兩天前預約

#親子攝影 #全家福 #有得食又有得影