2013-11-21 14056 浏览
今日同朋友一行五人谂住试下呢间放题,先系要落楼梯落到地库,环境又焗又迫,排队等入座既人要逼系门口等,安排极度混乱!之后我地安排左坐近门口既位置,坐既梳化系烂既,食食下 墙边仲要有蚁!!😨😨我地开始叫野食喇,食物纸得4、5张,选择少都算,食物质素仲要差!!先讲刺身,唔够冻。。赤贝刺身不太新鲜,三文鱼同甜虾刺身已算是全晚潜吸最好食既😅抱住一丝希望再试熟食,点知都系失望!完全唔好食,其中既焗蚝 羊鞍烧到可以成旧炭咁😱😖我完全唔明点解可以拎出去俾客食。。其他野例如:牛油杂菇: 唔够热同埋太咸!蟹粥: 太咸天妇罗都可以,但又啊系唔够热真系唔知点解会有咁多好评.....最后,甜品方面,今日竟然停电无雪糕下 唔系吗?雪糕都无?😥食物选择唔多,质素唔好,环境又唔好,最重要系呢度完全人手不足!叫极都无人😡😡成个场得个5-6个楼面!服务不好,埋单每人都约$230!呢个价钱比佢好既放题有大把!下次唔会再黎!!
先讲刺身,唔够冻。。
赤贝刺身不太新鲜,三文鱼同甜虾刺身已算是全晚潜吸最好食既😅
牛油杂菇: 唔够热同埋太咸!
蟹粥: 太咸
天妇罗都可以,但又啊系唔够热
真系唔知点解会有咁多好评.....
最后,甜品方面,今日竟然停电无雪糕
下 唔系吗?雪糕都无?😥

2013-11-15
等候时间
10 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日