Lee間舖喺匯豐附近,收工後都有唔少人過來happy hour。睇到唔少好評,一於試個究竟。鋪面唔大,吧台高凳設計,本來感覺幾relax,但位置太窄,很侷促,隔離檯傾計都聽得一清二楚。Order咗杯冰凍粉紅Hoegaarden  Rosse,最啱厄like。見平平哋,揀咗lee款餐前小食,不過芝士眞係好睇個人口味,老實講lee款就唔係咁啱我。蒜香微辣,蝦肉整體ok結實,但似橄欖油浸蝦多d。lee嗰意粉嘅味其實同上面嘅蒜香辣蝦冇乜分別。味淡,蜆肉有沙。又係橄欖油,一個味。好戲在後頭,唯一不負所望嘅係lee嗰烤豬,不過眞係等幾耐。皮脆肉嫩,如果味道可以再濃d就更加好。Lee間舖頭食物選擇少,食材、烹調、味道幾乎千篇一律。份量細,以上食物幾乎我一個人都食得曬,我哋之後仲要再搵其他嘢食。客人唔多嘅情況下,服務都一般,諗唔到有邊樣值得再幫襯。

Hoegaarden  Rosse
Parmesan  Cheese  in  Dice
蒜香微辣,蝦肉整體ok結實,但似橄欖油浸蝦多d。
Garlic  Shrimp,  Olive  Oil  Chill
lee嗰意粉嘅味其實同上面嘅蒜香辣蝦冇乜分別。
Tapas  Spaghetti  with  Shrimp,  Chili,  Olive  Oil
味淡,蜆肉有沙。又係橄欖油,一個味。
Clams,  Lemon,  Olive  Oil
Roasted  Suckling  Pig
Roasted  Suckling  Pig