2017-01-30 193 浏览
當日掛左颱風 但碰巧約左朋友當日慶生 事緣橫風橫雨 所以本身既計劃都泡湯了 就同朋友相約係就近既元氣食豪啲過生日 甘岩大家都愛食日本野 身為元氣小粉絲既我其實係快樂既 平時吾會太係元氣食晚餐 特別選 tea time時間去 特別抵食朋友深知我係粉絲 所以就交比我叫野食 我就點左啲都係自己愛食同埋勁愛食既item依個係個時新出薯波 食落入面係薯蓉甘但帶煙韌 有令我驚喜而依碟就勁 有好多我既最愛 左口魚邊 炙燒牛油赤蝦 辛辣3文魚腩啊特別個赤蝦係勁大隻 但只係10蚊! 係大滿足既價錢但食到珍寶甘既size 而左口魚更係燒到入口即溶 另外3文魚腩既魚脂加上佢既辣醬兼沙律醬 勁惹味又好食 有時候愈簡單既食物愈美味 愈垂手可得偶爾食到都會為其喝彩~

依個係個時新出薯波 食落入面係薯蓉甘但帶煙韌 有令我驚喜