✨E Major 鲍鱼黑松露全日早餐🍳 💰138💫评分: 8/10📝超大份好抵食,好多配料,第一次食all day bfast有酱渍鲍鱼,面头有鱼子酱,感觉都好高级,煮得好淋同新鲜🤣,蛋大份炒得都好滑,自己加咗少少pepper同salt吊味🤣,茄汁豆烟三文鱼份量都多,牛油果酱日式多士🥑好有特色,仲有啲菇粒但系唔系好食得出黑松露味但有洋葱🧅炒过🥰,整体成个all day bfast好健康,有好多沙律菜🥗同大大块切片嘅番茄🍅,一上碟色彩缤纷🌈已经好hoisum🥰 ✨B Major 焗芝士麻婆豆腐长通粉 💰128💫评分: 7.1/10📝开胃微辣同麻,豆腐滑,长通粉都多,呢个fusion几新颖,自己好钟意试新野食,麻婆豆腐同芝士通粉好邪恶,其他地方食唔到,略嫌当日咸咗少少 ✨Rainbow Latte 🌈( +💰33 lunch set special drink)💫评分: 7.8/10📝店嘅signature,饮落系普通咖啡,主要系打卡但感觉真系好梦幻🌈 ✨Kyoto Ceremonial Matcha Latte ( +💰33 lunch set special drink)💫评分: 7.
鲍鱼黑松露全日早餐

Rainbow Latte

💫评分: 7.8/10
Kyoto Ceremonial Matcha Latte

💫评分: 7.9/10
📝用茶道给抹茶粉🍵,饮落滑身唔会苦,抹茶味浓郁

𝕄𝕒𝕛𝕠𝕣 𝕒𝕟𝕕 𝕄𝕚𝕟𝕠𝕣
@majorandminorcafe
📍湾仔轩尼诗道41-49号香港湾仔睿景酒店地舖
(湾仔🚇B1出口行4分钟就到)

💫评分: 7.6/10
💬成间舖都系音乐元素,好多艺术气息🎨包括店内嘅钢琴 🎹同墙嘅无尽琴谱,食物同饮品色彩缤纷🌈好开心🥳,静静地weekend揾间cafe chill吓真系好正,食完个all day breakfast好满足🥰❣️

#MajorandMinor #cafe #湾仔 #小店 #wanchaicafe #全日早餐 #alldaybreakfast #rainbowlatte #greenteacafe #音乐主题 #湾仔cafe #湾仔美食 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfood #hkcafe #cafehk #hkcoffeeshop #hkcoffee #hkcoffeelover #hongkongcafe #cafehoppinghk #西日Cafe #musiccafe #matchalatte #咖啡店 #咖啡
鲍鱼黑松露全日早餐
Rainbow Latte