2022-08-02
喺香港,韓國菜/西餐都幾常見~但將兩樣合併成韓式西餐就真係幾特別😆 店名Zzan即係韓文碰杯時Cheers 🥂 龍蝦湯用燒緬因洲龍蝦蝦頭長時間熬煮,Creamy 又順滑嘅口感,濃郁嘅龍蝦味,調味剛好龍蝦鮮味好突出💕自家製蟹餅好足料嘅蟹餅~ 一切開入面都係新鮮蟹肉✨上面有新鮮黑松露做點綴,香味四溢💕 啖啖肉感覺真爽🤩酒煮南非鮑魚南非鮑魚好新鮮,表面灸燒過酒味好香~飽魚爽口彈牙,鮮味好足~令人好開胃🥰燒緬因洲龍蝦尾多種薯菜搭配~龍蝦尾加少許鹽和黑胡椒,厚肉鮮甜爽口,鮮味濃郁💕 特製韓式酸辣蕃茄醬汁,好惹味✨連配菜都有搭配過👍🏻美國特級肉眼牛扒好大塊好厚嘅牛扒!我哋揀咗五成熟~好柔軟嘅質感,肉質嫩滑✨牛味好濃郁,口感豐富,肉質厚實💕 配菜豐富~ 薯菜仲有芥末醬及蕃茄醬選擇👍🏻 主菜都幾出色🥰
龍蝦湯
自家製蟹餅