2019-04-16
朋友生日, 約佢去running燒豪嘆生日韓式燒肉放題。步入餐廳,感覺乾淨無油煙味。抽油煙通顏色鮮豔好有特色,可以作為裝飾之用。雖然只有幾張落單紙,選擇卻非常多。海鮮同豬肉就有十款以上,雞肉同豬肉就超過五款,羊肉亦有兩款。另外,仲有多款蔬菜 、麵、小食,白飯同靚湯都有。另加錢就可以品嘗到特色酒類飲品。餐廳提供任點任食海鮮、肉類同飲品。 韓式前菜吾少得,全部非常惹味。真貼心,其中一碟白蘿蔔係用作清潔燒焦物嘅。醬料區都有多款醬汁同醬料任君調出個人口味!先清清味蕾~點了個蔬菜沙拉,蔬菜新鮮爽脆,色彩艷麗。落單一陣,服務員送上食物,吾需要自己到外面取,避免人多一起取時搞到一團糟吾衛生嘅情況。豬、牛、雞肉吾會過肥胖。生蠔隻隻新鮮。大蝦、帶子同扇貝同樣大大隻。亮點燒蠔帶點海水鹹味,吾太需要點醬料。大蝦、帶子同魷魚Q彈香口,我哋加追左2輪。豬、牛同雞肉都好入味,吾會太鹹。鯖魚充滿油甘香味,同樣值得一试。大魚大肉過後,點埋幾款新鮮蔬菜,抱住肚皮,大滿足。我同朋友都覺得 running燒環境、衛生、服務同食物都好好,上菜又快,CP值高,任點任食,食到飽飽,食到非常過癮!!喜歡食韓燒值得來試試。
先清清味蕾~點了個蔬菜沙拉,蔬菜新鮮爽脆,色彩艷麗。
豬、牛、雞肉吾會過肥胖。生蠔隻隻新鮮。
大蝦、帶子同扇貝同樣大大隻。
亮點
大魚大肉過後,點埋幾款新鮮蔬菜,抱住肚皮,大滿足。