2017-11-04 171 浏览
秋天係燒烤季節,lunch時間同朋友係旺角覓食見到呢間有韓燒放題而且lunch仲有7折每人平均都係$130!為滿足燒烤癮就即刻決定入去。可能岩岩開門,我地係第一枱客。同晚市唔同既係午市無供應海鮮同小食。其他肉類,主食,前菜同飲品可以任食。有自助吧可以拎調味醬料同熱既麥茶。雪櫃有好多款飲品選擇,仲有韓國直送飲品!前菜有3款:泡菜,海帶,芽菜。牛同豬都有幾多選擇,岩晒肉食者。牛肋骨,牛舌,牛柳粒同牛柳片味道醃得幾入味又唔會太咸,而且都唔會肥肉多過瘦肉,肥瘦分明。豬肉點左韓燒必叫既豬腩肉同五花腩,燒到脆卜卜再夾入新鮮生菜入面即刻肥膩感無晒。黑豬豬肉同豬梅肉都唔會有筋,肉質唔韌。雞翼切開一半放便快燒。主食點左炒年糕,水冷麵。水冷麵麵條煙韌!唔會淋,而且食完熱辣辣烤肉再食啖冰凍水冷麵即刻降温,水冷麵味道酸酸甜甜幾開胃!仲可以幫手減下肥膩感。年糕大大舊,如果可以煙韌d就完美。整體午餐性價比高,而且上菜快,店員又會定時幫手收拾。

整體午餐性價比高,而且上菜快,店員又會定時幫手收拾。