依家坊間已經好多間韓燒,唔打唔撞,上咗嚟呢一間好正既任食韓燒!佢啲位唔算太多,如果兩個兩個去食,會用張6人枱分一半咁坐。而且佢d凳入面可以做我哋啲袋,啲褸咁,起碼d袋同褸唔會好大陣味。👍🏽👍🏽我地完全被張海鮮order紙吸引住🤤🤤大大話話都有8款9款海鮮揀!推介大家食海蝦同蠔!!!我地真係encore左3次!d蝦好大隻好厚肉,燒完好香好有蝦味。而且佢d蝦肉實得黎好彈牙,真心要推介!另外佢d蠔好有蠔味,雖然燒既過程比較耐,要等佢出汁,d汁再滾起咁煮熟隻蠔。姐係用d蠔既精華咁煮返隻蠔。😍😍😍好好食!好重蠔味!燒肉推介燒牛柳!好juicy!! 不過就要好好睇住火侯,佢好薄好快熟,一熟個下即食就最正。頭個幾次,我地燒得太耐搞到佢好乾😖佢仲有d熟食可以叫,推介韓式炸雞!個皮炸到好鬆化,但入面好juicy!!!呢到飲品任飲🤣🤣最好嘅係佢有道地樽裝嘅烏龍茶同綠茶,解濟一流👍🏽👍🏽韓燒通常都係食肉,所以嗌咗個沙律食,車厘茄勁新鮮,勁驚喜。而且佢加左少少柚子醋,好開胃,而且可以平衡返個韓燒個油膩感👍🏽👍🏽最後有甜品,一人一款,我同朋友揀咗雪條🤣唔洗講,呢款韓式雪條勁出名!