2021-12-22
睇到好多報導話有間韓國男團嘅cafe,放聖誕假喇😍仲唔帶啲小朋友嚟打卡😁 除咗打卡原來仲有好嘢食㗎😍牛肉壽喜燒配讚岐烏冬仲有一隻蛋添, 老闆娘話呢度啲醬汁都係師傅獨特配製架絕無防腐劑👍👍 所以呢個壽喜燒醬汁甜甜地,又冇出面嗰啲咁甜㗎❤食落去啲牛肉一啖即溶滲滿壽喜燒嗰啲醬汁真係好好味呀😋😋好正呀💯 最正係一人一鍋火鍋式上法好特別呀👍👍仲有其他配料架,而最正嘅就係個讚岐烏冬啦😋😋真係超窩心個讚岐烏冬佢哋首先係淥熟咗畀我哋㗎👍咁我哋再擺落去啲壽喜燒汁度呢再煮一煮,等個烏冬吸收曬所有壽喜燒嘅日月精華食落去真係又甜又好味又滑呀仲好彈牙添💯😋💯😋/埋腸仔有啲洋蔥炒出嚟好香好好味呀👍👍蜜桃梳打、菠蘿水蜜桃沙冰兩杯都好濃嘅蜜桃味,而杯沙冰仲好凍添❤飲落去好爽😋😋朱古力蜜糖磚, 我哋當佢甜品咁樣食😁 一個朱古力雪糕仲加咗好多cream跟住仲有朱古力醬有啲水果喺上面㖭,有三塊麵包切開一粒粒嘅脆卜卜多士好正呀😋荔枝角青山道489-491號香港工業中心A座2樓A13號舖
/埋腸仔有啲洋蔥炒出嚟好香好好味呀👍👍
荔枝角青山道489-491號香港工業中心A座2樓A13號舖