2018-05-28 721 浏览
韩日烧@西九龙中心西九龙中心啲嘢平靓正,呢间任食嘅餐厅唔止得韩烧,仲有日式火锅、回转寿司同热荤,百几蚊位都几抵!韩烧有张嘢隔一隔,感觉更加卫生。啲肉系自己拎,睇啱先攞唔怕浪费~ 牛肋骨好好食,嚿骨唔系好大嚿,好多肉。日式火锅可以用埋嚟打边炉,哈哈!出面有菜、有丸𠮶啲攞。职员即场整嘅铁板烧,切得细细件,可以试少少先~烧牛肉都系即整嘅,水准几高,唔使好多汁都好够牛肉味,而且无烧到干争争,好食过平时去 buffet👍🏻即整嘅食物一出就好多份,唔使点排队~啲嘢都 keep 住有 refill。咖喱角同春卷系脆㗎!😽连回转寿司都有,好劲!寿司就无食到,不过攞咗啲刺身。三文鱼刺身质素都过得去嘅,卖相都唔错,我见碟碟都卷哂花咁~中华沙律好大碟,清爽好味!螺肉啲汁就杰咗啲。值得一提呢度真系好多酒饮,有非常多唔同嘅酒 🍻甜品剩系布甸都有好多只味,好贪心咁攞咗好多杯 😂
韩日烧@西九龙中心

韩烧

日式火锅

日式火锅可以用埋嚟打边炉,哈哈!出面有菜、有丸𠮶啲攞。

铁板烧

职员即场整嘅铁板烧,切得细细件,可以试少少先~

烧牛肉

秋刀鱼

即整嘅食物一出就好多份,唔使点排队~

热荤

啲嘢都 keep 住有 refill。

咖喱角同春卷系脆㗎!😽

回转寿司

连回转寿司都有,好劲!

三文鱼刺身

中华沙律

中华沙律好大碟,清爽好味!螺肉啲汁就杰咗啲。

饮品

值得一提呢度真系好多酒饮,有非常多唔同嘅酒 🍻

甜品
甜品剩系布甸都有好多只味,好贪心咁攞咗好多杯 😂