2021-06-02 393 浏览
韓國過江龍Isaac Toast係朗豪坊food court有分店, 今日行開旺角, 唔係好肚餓所以諗住輕食一下經典火腿芝士吐司 $29所有吐司即叫即整, 好新鮮熱辣, 要小心辣手!! 吐司入口有甜甜嘅蜜糖味, 但佢嘅吐司係腍身, 唔係脆的! 吐司入面包住火腿芝士同埋一層牛油, 口感豐富同好香口! 香脆薯餅吐司 $35薯餅吐司入面有薯餅一大塊, 炒蛋, 牛油同埋多一層蜜糖芥末醬! 薯餅好新鮮仲脆卜卜, 配埋軟滑煎蛋食, 有雙重口感! 個人認係個醬汁令到成件事昇華咗, 整個配搭都幾夾, 但食哂都幾甜下香腸年糕串 (原味 $18 /芝士 $22) 年糕唔錯, 好煙韌好好𡁻, 配上甜酸醬食好味至於腸仔就好一般, 好鞋而芝士份量有點過多, 食到有d滯整體成個餐點食到都係好”甜”嘅味道, 吐司甜, 小食都係甜, 有點吃不消, 甜到覺得太膩! 本來係諗住輕食, 點知份量十足, 最後食到好飽

經典火腿芝士吐司 $29

香脆薯餅吐司 $35

香腸年糕串 (原味 $18 /芝士 $22)
年糕唔錯, 好煙韌好好𡁻, 配上甜酸醬食好味
至於腸仔就好一般, 好鞋
而芝士份量有點過多, 食到有d滯