2017-07-06 162 浏览
成日睇電視睇親都係韓劇,所以有個世姪女話要帶我去旺角一間專食韓國菜、烤肉、韓式炸雞嘅好去處,呢度非常方便搭地鐵喺旺角洗衣街B2出口行幾分鐘就到啦⋯⋯個名都得意過人叫熨烤達人入到去裝修真係置身於喺韓國嘅餐廳,真係好🈶️ cyber look英文名叫做Mr Iron 名副其實一定係有鐵甲俠咁解啦真係非常有feel因為我有少少喉嚨唔舒服所以就冇叫到佢哋最出名嘅燒烤 江南UFO Pork and cheese UFO$68餅底做得好乾身有麥香,中間夾著豬肉同好多嘅芝士非常滋味,份量都唔少胡椒雞翼$48雞翼大大件有五隻,成日食親唔係蜜糖雞翼就椒鹽雞翼見到有咁特別胡椒雞翼梗係要試吓啦,雞翼保留肉汁,略嫌唔夠鹹,可能佢要你點啲佢嘅韓式辣醬,整體都好味嘅小部隊鍋$78有紫菜、芝士、泡菜、腸仔、午餐肉、雞蛋、公仔麵,湯底非常濃烈又辣辣地又甜甜地非常滋味最後來杯藍嗓真露special $68咁就舒緩晒成餐嘅
英文名叫做Mr Iron 名副其實一定係有鐵甲俠咁解啦
真係非常有feel