太耐冇得去我其中一個家鄉韓國旅遊,為左一解鄉愁,真係要食返啲好味嘅韓國小食先得😂😂 今晚黎到呢間阿里郎熱狗,見到已經好多人係度等外賣,見到已經好多人係度等外賣☺️ 佢有8款熱狗棒選擇,仲有炒年糕、魚糕棒、芝士球等等既小食😋 佢嘅食物都係即叫即炸,非常新鮮👍🏻👍🏻🔸S1 set - 熱狗2個,芝士球4粒,年糕香腸串 $120▪️熱狗棒我地揀左:▪️隱藏菜單:Winky 薯條車打芝士腸店長哥哥好熱情,見我地好糾結揀邊款,主動推薦左呢款特別版😍😂佢話Winky係佢同事既名,不過今日冇反工😂😂Winky 亦未知自己個名變咗其中一款菜單😃佢仲話特地係第一個知既客人🤤🤤🤤大家可以試下去order 下😌😌車打芝士好香,加埋薯仔同腸,好好味呀😋😋😋▪️All in One 薯條鴛鴦芝腸貪心既朋友揀呢款最好!有薯條,芝士同腸,齊晒👍🏻👍🏻 薯條非常有薯味,外脆內軟,咬落去後芝士同腸完美融合,點埋茄汁同芥辣食非常滋味👍🏻👍🏻👍🏻▪️芝士球4粒有甜甜地既味道,咬落去入面好軟綿,正👍🏻👍🏻▪️年糕香腸串上面加咗茄汁同沙律醬等等,年糕非常煙靭有口感😋😋▪️魷魚味魚糕棒 $25入面有魷魚粒粒㗎!係韓國既口味👍🏻👍🏻▪️Chedd

▪️熱狗棒我地揀左:
▪️隱藏菜單:Winky 薯條車打芝士腸
車打芝士好香,加埋薯仔同腸,好好味呀😋😋😋

▪️All in One 薯條鴛鴦芝腸

▪️芝士球4粒
有甜甜地既味道,咬落去入面好軟綿,正👍🏻👍🏻

▪️年糕香腸串
上面加咗茄汁同沙律醬等等,年糕非常煙靭有口感😋😋

▪️魷魚味魚糕棒 $25
入面有魷魚粒粒㗎!係韓國既口味👍🏻👍🏻

▪️Cheddar & Mozzarella 雙重芝士拉絲 單買$34,套餐連野飲$48
呢款卡幫妮都好推薦,一咬開,真係拉出芝士絲架👍🏻👍🏻👍🏻各位芝士怪一定要點黎試下😋😋😋

▪️西柚特飲 跟餐
係西柚醬加梳打加冰嘅特飲,食住炸野飲呢個最正啦😃😃

兩個人食到勁飽都只係 $193😋性價比很好👍🏻 大家記得黎試下啦❤️❤️
2022-01-08
10 分钟 (外卖自取)