2022-04-08 46 浏览
行開樂富,見到呢間韓國餐廳,午餐時間人流滿滿,幸好店舖夠大,唔洗點等就可以入座。入到去係用手機QR code 落餐,佢有lunch set,兩人餐或者四人餐,同朋友或者自己黎食都絕對唔係問題,款式又多。每次,叫左兩個set lunch ,加埋小食同甜品,每位都係100蚊,唔需要加一,係好經濟實惠。大醬黑豚粉絲煲 - 呢個煲分量十足,唔會太辣,唔食辣既人都可以食到,配飯一流。套餐仲會跟埋一支野飲,選擇左海鹽柚子汽水,好少韓國餐廳會免費轉到呢一個嘢飲,呢一款汽水十分清新,不錯不錯。另外,套餐仲可以加一款小食同埋一款甜品,我就加咗芝麻蜜糖炸雞鎚,唔好睇佢表面好似唔夠酥脆,但係其實食落去真係比樣貌出色百倍,好脆而且好Juice,值得一試。甜品方面就係芝士蛋糕,睇過外表以為係提拉米蘇,其實食落去係一個唔錯嘅芝士蛋糕🤣泡菜鰻魚拌飯 - 鰻魚好大一條,呢個價位食到真係好surprise,鰻魚屬於啖啖肉唔會有一啲細骨,所以食用嘅時候可以十分放心。套餐都跟咗汽水同埋加錢跟咗一款小食同埋甜品,小食忌廉蟹肉餅都好不錯,咬落去啲忌廉爆出來,令到蟹肉個質感瞬間比忌廉填滿左,不過真係幾特別。呢一間韓國餐廳,絕對可

呢一間韓國餐廳,絕對可以同朋友來一試。