2013-11-04 1665 浏览
门口大大架招牌粉红Mini Cooper,真系几Eye Catching。原先以为只系卖Cake,点知仲有地下一层系Cafe,点婚礼服务都有埋,真系玩哂。全店好多角落都有女孩子影相,直头系TST新景点!!叫得Full House都真系几Full,要坐好高好高嫁吧枱。头盘黎个沙律打底,听闻可减肥。招牌沙律($8X): 个样几吸引,但好大阵洋葱味。4片鸭胸,沙律菜同比较多洋葱,例牌野。而最Surprise系仲有风干左嫁Cranberry粒粒呀,小小酸,似提子干,绝佳健康零食!!!!!主菜叫左一个肉,一个饭,太肚饿了><特色酱烧猪仔骨($15X): 咁深嫁色水加咁杰嫁汁,我直觉觉得会好咸呀。点知,味道真系对我黎讲有一些浓。5件大大件嫁Rib,分量够,侍枝亦算多肉,易拆肉,最怕D Rib骨肉唔分离!下面头角全清哂,好味WO,真系冇心插柳柳成荫。BTW,觉得Ruby Tuseday好食D。蟹肉芒果炒饭($11X): 睇落好似几得,但得个样啰。唔明点解会咁,好难唔好食嫁WO。成个饭冇味,只系将所有野炒做一碟,饭系暖,但芒果系冻嫁,怪怪的...仲叫左2杯野,冻奶茶,Berry Smo
头盘黎个沙律打底,听闻可减肥。

主菜叫左一个肉,一个饭,太肚饿了><

仲叫左2杯野,冻奶茶,Berry Smoothie,各$50!

其实咁嫁价都真系食个装修姐,有人觉得值,但我就冇下次啦~