2020-10-01
梨滿園韓國料理 YoLi+ 韓國菜+ 韓燒🏠環境:+ 個場都算大 坐得幾舒服+ 職員有禮貌 仲會講解下 點食好啲+ 野食上得都幾快 唔使等好耐‼️ 芝士蛋卷 $88好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 蛋卷 係落咗好多蛋 所以會厚身 唔同平時茶餐廳炒蛋 會落好多奶等佢滑身D 呢到嘅蛋味會再濃D✅ 超多芝士 食一啖可以芝士拉絲 拉到10cm✅ 大大份 最好幾個人share‼️ 烤肉雜錦拼盤$ 148好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 有牛 豬 雞 同出面普通任食比起 呢度D肉高質D✅ 個人幾鐘意 點D 麻油鹽去五花腩 鹹鹹地 可以帶出肉味‼️ 烤牛肋骨肉 $ 135好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 一早醃咗啲牛肉 所以唔落汁都幾好食✅ 就算新手煎到過熟 都唔會韌✅ 份量都ok多 around 10塊📍旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli2 1樓1/F, Witty Commercial Building Deli2, 1A-1L Tun
梨滿園韓國料理
✅ 一早醃咗啲牛肉 所以唔落汁都幾好食
✅ 就算新手煎到過熟 都唔會韌
✅ 份量都ok多 around 10塊
📍旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli2 1樓
1/F, Witty Commercial Building Deli2, 1A-1L Tung Choi Street, Mong Kok
⏰星期一至日
12:00 - 23:00
☎️ 電話號碼 26607368
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵