2017-06-04 156 浏览
闻说呢度啲炸鸡好好味,今日终于有幸一试,正宗韩国炸鸡店,韩国已经有百多间分店,标榜非油炸、健康嘅炸鸡,所以几乎独孤一味都系食鸡,有多款不同口味炸鸡。想信识食应该系食原味炸鸡嘅,但我又比Menu第一页嘅韩式排骨味烤鸡幅相吸引左,酱汁味道系几好嘅,但鸡肉唔够滑,只鸡全靠个酱汁。下次都系食返原味炸鸡。特制鸡蛋卷其实都有啲贵$148一条,味道就系熟蛋加青瓜味,蛋又唔够滑,完全冇惊喜。柚子沙冰好劲嘅柚子味,酸味较重,开头饮觉得好酸同有啲苦,再饮落去觉得都几醒胃埋单4百一蚊,呢餐宵夜真系有啲贵,烤鸡价钱其实同韩国差不多嘅,临走有抽奖抽到饮品一杯,咁唯有下次再来试埋个原味炸鸡啦⋯⋯😂

韩式排骨味烤鸡
特制鸡蛋卷