2022-02-21 16 浏览
咁耐冇得去旅行,真係好掛住韓國街頭的美食,好在係香港都可以食到!呢間韓式熱狗專門店款式好多,而且重可以外賣返屋企慢慢食👍🏻.🌭任意熱狗4個 組合 $120呢個組合可以一次過滿足晒幾個願望,食多幾款口味又抵d。我就選左:薯條鴛鴦芝腸、鴛鴦芝腸、芝薯拉絲丶雙重芝士拉絲💕個人最喜歡:🔸薯條鴛鴦芝腸一支有齊炸薯粒、芝士和熱狗腸,外層薯條食落外脆內軟綿,加上惹味拉絲的芝土,和熱狗腸一起食,味道和口感都好豐富。🔸雙重芝士拉絲Cheddar和Mozzarella cheese結合而成的邪惡版,芝士味好濃好突出,加上外層砂糖卷一齊食,真係好好味。.🥩特大烤牛肉餅 $40這個真係超推薦,勁好味!牛肉餅用上100%韓國產的牛肉同豬肉製成,經香烤後,外皮微脆,食落牛味香濃又充滿肉汁。.🧀芝士球5粒 + 🍟薯條組合 $40芝士波粒粒都好大粒,口感煙韌,入面重勁多流心芝士,超正!薯條份量都唔少,炸得好香脆。

🌭任意熱狗4個 組合 $120
個人最喜歡: