所有食材都係韓印紅入邊有得賣 海鮮都係新鮮入貨😆入面請咗好多韓國店員 風氣好似返咗韓國咁🇰🇷前菜都可以無限refill🤤勁鍾意佢哋嘅蘋果薯仔沙律💕好好味😝炸魷魚鮮蔘 $88好大條鮮蔘!如果怕人蔘味可以點蜜糖超正🍯條蔘好粗好粉!真係好好食🤤炸粉好薄 外脆內粉💕仲有條新鮮炸魷魚🦑口感彈牙🫶🏻仲可以點埋蜜糖芥末醬👍🏻長腳紅蟹白蜆海鮮匯 $818加配生猛八爪魚 $98八爪魚係新鮮空運到港🇰🇷上枱仲識郁😱不過唔使驚 店員會幫手處理🫣呢盤嘅海鮮全部都係新鮮貨 份量又多!真係超豐富🤩適合三至四人分享面層有長腳紅蟹 入面唔係用粉麵墊底!而係鋪滿大蜆、沙白、帶子、青口、鮑魚、蝦等等!仲有串串魚糕!超有返咗韓國嘅感覺🙈❤️紫蘇油蕎麥冷麵 $98第一次食蕎麥麵拌麵!紫蘇油被稱為「植物性深海魚油」有降血脂、抗老化等效果🙈估唔到撈麵都咁好食!蕎麥麵好煙韌彈牙💕入邊仲有紫菜、蛋絲、醃蘿蔔同醃白菜 好快食晒🤤

所有食材都係韓印紅入邊有得賣 海鮮都係新鮮入貨😆

入面請咗好多韓國店員 風氣好似返咗韓國咁🇰🇷