2022-11-23
上次去開花園酒家發現格離有間旺旺烤活魚,烤魚我好喜歡食㗎,熱騰騰煲住嚟食,正👍而且重做緊超優惠價添,環境乾淨,座位非常闊落舒適,侍應生非常有禮貌。特惠烤魚/雞煲套餐原價$498有優惠價😁😁烤魚/雞煲(二選一)優惠價套餐$368~湯底都好多款,我哋選烤鉗魚鍋(配招牌酸菜湯)套餐跟二人肥牛或極品黑豚肉/稻庭烏冬/田園拼盤非常豐富啊!鉗魚先煎香原條開邊,好大條呢~入口啖啖肉而且非常小魚骨,魚煎香肉實鮮魚味,配招牌酸菜做湯底一流,配料好豐富有豆卜/酸菜/大豆芽菜/娃娃菜/重有鋪曬面嘅芫茜,酸菜芫茜勁多好吸引。 👏👏👍👍用gas爐是長方形架,四隻角都可以有火滾住熱騰騰。肥牛好嫩滑牛味濃唔使錄得太耐好juicy有驚喜。田園蔬菜好豐富,蘿蔔蓮藕片粟米薯仔好香甜。錫紙烤花甲$48~花甲肥美有驚喜,少許辣而且食到一半嘅時候,原來有紅薯粉㗎,配埋醬料食超正。我哋錄完啲烏冬都放埋落花甲錫紙兜撈埋啲醬汁食。😁😁紅茶花伝蜜桃茶$13~清清少許甜,幾好。特價細樽裝藍妹啤酒$9.8~因為優惠價,老公飲左3枝😄呢餐非常之滿足又有驚喜😍😍下次要試下雞煲先😙😙
特惠烤魚/雞煲套餐原價$498有優惠價😁😁
烤魚/雞煲(二選一)優惠價套餐$368~
錫紙烤花甲$48~
我哋錄完啲烏冬都放埋落花甲錫紙兜撈埋啲醬汁食。😁😁
紅茶花伝蜜桃茶$13~
清清少許甜,幾好。
特價細樽裝藍妹啤酒$9.8~
因為優惠價,老公飲左3枝😄
呢餐非常之滿足又有驚喜😍😍下次要試下雞煲先😙😙