2014-09-19
第四次提交同一篇評論 希望可以刊登圖片欠奉,因為完全冇心機影相路過幾次,見佢招牌寫清湯腩,應該唔係普通牛腩麵,應該可以一試門口冇餐牌,入去之前其實好擔心唔知會唔會好貴好在都只係比起巷仔頹麵舖貴dd,係可接受o既價錢,但係!一打開門就有一陣撲鼻而來o既~~~~~~~~~~濃烈漂水味以為佢o岩o岩有d咩地方污糟抹完先咁大味,於是都係照坐低我叫左個肚河,唔係格仔肚黎o既湯底冇特別,而且牛肚過咸,一定要同河粉一齊食,真係太咸大人要左個腩麵,真係唔知到底係食緊牛脂肪定咩黎,肥到呢..食咁耐牛腩都未見過咁肥,一路食一路咬走d肥,最後真係食得到o既所謂牛腩,都冇一條河粉咁粗食到大半,忽然拖地(絕對未到打烊時間)再次傳黎濃烈漂白水味!即刻個鼻勁唔舒服,仲好快頭痛.半粒鐘拖一次地,係咪真係有咁o既需要?但係店內其他食客若無其事繼續食,唔知到底係佢地個鼻唔好定唔覺得咁樣有問題雖然我叫杯野飲少甜,真係做到少甜,但係我絕對絕對唔會再黎食喇,食到頭都痛!
圖片欠奉,因為完全冇心機影相
門口冇餐牌,入去之前其實好擔心唔知會唔會好貴
好在都只係比起巷仔頹麵舖貴dd,係可接受o既價錢,但係!
一打開門就有一陣撲鼻而來o既~~~~~~~~~~濃烈漂水味
以為佢o岩o岩有d咩地方污糟抹完先咁大味,於是都係照坐低
我叫左個肚河,唔係格仔肚黎o既
湯底冇特別,而且牛肚過咸,一定要同河粉一齊食,真係太咸
大人要左個腩麵,真係唔知到底係食緊牛脂肪定咩黎,肥到呢..
食到大半,忽然拖地(絕對未到打烊時間)
再次傳黎濃烈漂白水味!